Hesabını ve Verilerini Sil
GGHub hesabını ve ona bağlı tüm verileri, web'den veya uygulamadan, istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin. Bu sayfa nasıl yapacağını anlatır.
Son güncelleme: 19 Haziran 2026
1. Web'den sil (en hızlısı)
gghub.social'da giriş yapabiliyorsan hesabını doğrudan silebilirsin:
- Giriş yap ve Profil sayfanı aç
- “Tehlikeli Bölge” bölümüne in
- “Hesabımı Sil”e tıkla ve onayla
Aynı bölümden “Verilerini Dışa Aktar” ile profilin, listelerin ve yorumlarının indirilebilir bir kopyasını da alabilirsin. Silme işlemi anında gerçekleşir ve geri alınamaz.
2. Uygulamadan sil
GGHub mobil uygulamasında:
- Uygulamayı aç ve giriş yap
- Profil → Ayarlar adımına git
- “Tehlikeli Alan” bölümünü aç
- “Hesabımı Sil”e dokun ve onayla
3. E-posta ile silme talebi
Web'e veya uygulamaya artık erişemiyorsan bize silme talebi gönder:
- Hesabına kayıtlı e-posta adresinden info@gghub.social adresine yaz
- Konu satırına “Hesap silme” yaz
- Hesabı bulabilmemiz için kullanıcı adını ekle
Hesabın sahibi olduğunu doğruladıktan sonra hesabın ve verilerin 30 gün içinde silinir.
4. Neler silinir
Hesabını silmek şunları kalıcı olarak kaldırır:
- Profilin: kullanıcı adı, e-posta, biyografi ve fotoğraflar
- Listelerin, takiplerin, puanların, yorumların ve değerlendirmelerin
- Mesajların ve bildirimlerin
Hesabın kalıcı olarak anonimleştirilir. Geri alınamaz.
5. Neleri saklayabiliriz
Yalnızca yasal olarak saklamak zorunda olduğumuz kayıtları (örneğin yasal veya güvenlik yükümlülüklerini karşılamak için) tutarız. Bunlar yalnızca yasanın gerektirdiği süre boyunca saklanır ve ardından silinir.
Soruların mı var?
Hesap veya veri silmeyle ilgili her şey için bize ulaş: info@gghub.social